Over mij

Wie zit er achter FantaMagie

FantaMagie
FantaMagie

Hallo, leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Ilona.

Een heel groot deel van mijn leven staan binnen mijn werk kinderen, jeugd en jongeren centraal.

Ik heb met verschillende doelgroepen en in verschillende functies gewerkt, met kinderen-jongeren tussen de 2 en de 27 jaar.

Inmiddels ben ik zelf ook moeder van Samuel (2015) en Mathias (2021).

Vanuit het moeder zijn, het bestaande aanbod in de omgeving voor kinderen, opgedane kennis en ervaring op het gebied van werk ben ik me gaan verdiepen in; waar heb ik als moeder behoefte aan om mijn kind te kunnen bieden? Wat past bij hem en kort daarna volgde ook; wat past ook bij anderen kinderen?

In deze tijden, waarin met name de digitale omgeving centraal staat, is het belangrijk dat er ook een tegenbeweging is en plaatsvindt.

Ik heb toen een aantal keer een bus gehuurd, deze volgeladen met verschillend (speel)materiaal en deze uitgeladen in het park. Vrienden en kennissen met kinderen en mensen die met hun kind al in het park aan het spelen waren; iedereen was welkom!

Het had een hele ongedwongen sfeer, ik had er voor gezorgd dat ouders/verzorgers  lekker konden relaxen en kletsen met elkaar en de kinderen waren om ons heen aan het spelen. In vrijheid, gevoel van veiligheid en met hier en daar een compliment; ‘dit is waar kinderen behoefte aan hebben, zo simpel kan het zijn!’.

Dat was het begin….dat idee heb ik verder uitgewerkt en nu, in het hier en nu; mijn eigen onderneming waar ik trots op ben!

Met passie, vanuit enthousiasme, gecombineerd met alle kennis en ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan is dit idee ontstaan…ik geloof hierin en sta hier achter!

Met Fantastische Magie-sche groet 😉

Ilona Bijsterveld