Kinderfeest

(Kinder)feest

FantaMagie maakt van elk (kinder)feestje een onvergetelijke ervaring. Alle kinderen worden blij van het spelen en bouwen met gebruikte materialen. Na overleg wat precies je wensen zijn, komen we graag met onze bus vol magische spullen bij je langs.

Wat voor weer het ook is met FantaMagie kun je altijd een feestje bouwen!

(Kinder)feest

FantaMagie maakt van elk (kinder)feestje een onvergetelijke ervaring. Alle kinderen worden blij van het spelen en bouwen met gebruikte materialen. Na overleg wat precies je wensen zijn, komen we graag met onze bus vol magische spullen bij je langs.

Een FantaMagie kinderfeestje is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud. We hanteren een maximum van 10 kinderen per feestje en er is altijd een begeleider van ons aanwezig om alles in goede banen te leiden.

We hebben verschillende opties:

  • aan de slag met grote materialen in de tuin van de jarige, in een nabij gelegen park (mits we, binnen de verkeersregels, samen met de kinderen veilig kunnen laden en lossen) of op een van onze samenwerkende locaties. Het bouwen kan zowel individueel als in kleine groepjes met of zonder thema. Na afloop vertellen we aan elkaar wat we vanuit onze fantasie hebben gebouwd>leuk om dit te filmen! Vervolgens halen we alles weer uit elkaar en ruimen we op.

Dit wordt veel gebouwd; tijdreismachines, knikkerbanen, auto’s en hutten.

  • Aan de slag met kleine materialen in de tuin, in een nabij gelegen park (mits we, binnen de verkeersregels, samen met de kinderen veilig kunnen laden en lossen) of in het huis van de jarige. De jarige bepaalt het thema van het feestje en er is de mogelijkheid iets te bouwen dat iedereen mee naar huis kan nemen. Deze optie is ook ideaal in het geval van slecht weer.

Veel gevraagd om samen te bouwen; flipperkasten, knikkerdoolhoven en robotjes.

  • Aan de slag met een combinatie van groot en klein materiaal. Dit feestje begint met buiten bouwen met een aantal grote materialen, gevolgd door het binnen of buiten creatief zijn met kleine materialen.

De prijzen voor onze kinderfeestjes zijn als volgt:

2 uur: €165

Het is ook hartstikke leuk om FantaMagie in te huren als je iets anders te vieren hebt! Denk dan aan: een bruiloft, babyshower, bedrijfsfeestje enzovoorts.

Voor locaties buiten Eindhoven rekenen we een kilometervergoeding van €0,50 per kilometer. Bij het boeken van een (kinder)feestje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. (Kinder)feestjes worden altijd in overleg vorm gegeven, waarbij voor sommige wensen meerkosten worden gerekend.

Interesse in een magisch (kinder)feestje, neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om er samen een magisch, duurzaam en succesvol feestje van te maken!

FantaMagie

Zin in een geweldige activiteit?

Contact